Известие

Collapse
No announcement yet.

лампичката на ръчната премигва !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампичката на ръчната премигва !!!

Здравейте колеги, имам едно питане относно мойта Алфиня и ако мойе някои да ми отговори, ще ви бъда мног признателен. Понякога когато оборотомера подмине към 2000 оборота или пък като съм на голяма предавка с малка скорост , на таблото лампичката на ръчната спирачка почва да присветква и поняго даже не си и прави опита да премигва Някои да се е спречквал с нещо подобно до сега ? Мерси предварително.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Моята също мига от време на време. Понякога остава да свети постоянно, но някак си по слабо. Не свети толкова ярко, както при дръпната ръчна. Свиркай си и си карай, втора ръка кола е това, няма как. Е ако си решил да я правиш кат нова отиди при някой жичкаджия да рови.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от bankeraclub Покажи съобщение
      Здравейте колеги, имам едно питане относно мойта Алфиня и ако мойе някои да ми отговори, ще ви бъда мног признателен. Понякога когато оборотомера подмине към 2000 оборота или пък като съм на голяма предавка с малка скорост , на таблото лампичката на ръчната спирачка почва да присветква и поняго даже не си и прави опита да премигва Някои да се е спречквал с нещо подобно до сега ? Мерси предварително.
      провери ли нивото на течноста в казанчето и дали работи нивомера
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

Провери си нивото на течността и предните накладки. Понякога дава и фалшиви аларми, де.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
        X